Zweden is een heerlijk land, met nog wilde natuur, rust en ruimte in overvloed.
De mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Een wandelland bij uitstek.

Trek je wandelschoenen aan en ga het ontdekken!

Alles wat Zweden zo’n leuk, mooi en prettig vakantieland maakt, vind je in Dalsland. Van uitgestrekte bossen tot prachtige heldere meren.

 

Wuivende graanvelden, mysterieuze kastelen en burchten vind je in Skåne. En honderden kilometers lange kustlijn, met loofbossen bezaaide heuvelruggen.

Västernorrland biedt uitgestrekte natuur, waar je uren doorheen kunt lopen zonder een mens tegen te komen. Ongerepte bossen en veengebieden, met kristalheldere meren.

Veel Zweedser dan Dalarna zul je het niet vinden. Folklore, tradities en gebruiken die tot op de dag van vandaag worden gekoesterd.

midden-zweden

Het beste van twee werelden, dat is wat je in Midden-Zweden. Hier snuffelt het grote wild – beer, lynx, wolf en eland.

De provincie Värmland in midden-Zweden is een prachtige bestemming als u wilt genieten van de rijke en rustige Zweedse natuur. Zo groen, zo uitgestrekt en zo leeg.

Klik op de donkere gedeelten voor de bijbehorende wandelgids.

[rvm_map mapid=”64″]

De beste wandelgidsen voor de mooiste bestemmingen!

One Day Walks is een uitgeverij van Nederlandstalige wandelgidsen. De gidsen onderscheiden zich van andere reeksen doordat ze helemaal zelf worden gemaakt. Voor onze wandelgidsen gaan we steeds weer op zoek naar de mooiste wandelingen. Met deze site speciale aandacht voor de Zweedse bestemmingen. Wil je al onze gidsen bewonderen ga dan naar onze website.