Over One Day Walks

One Day Walks B.V. is het bedrijf van drie enthousiaste wandelaars: Marco Barten, Paul van Bodengraven en Marjan Wildeboer trekken regelmatig de wandelschoenen aan om er op uit te gaan. En we hebben zelf zo onze ideeën over hoe de ideale wandelgids er uit zou moeten zien.

Wandelen in Zweden

One Day Walks heeft voor diverse bestemmingen wandelgidsen (zie onder) gemaakt. Voor de wandelaar die naar Zweden gaat hebben we inmiddels al 6 gidsen kunnen realiseren en die willen we met deze website extra aandacht geven. Naast informatie over de wandelgidsen vind je ook diverse leuke en informatieve artikelen die door Paul zijn geschreven voor met name het Magazine Nordic.

Zweden is een heerlijk land, met nog wilde natuur, rust en ruimte in overvloed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Een wandelland bij uitstek.

Trek je wandelschoenen aan en ga het ontdekken!

One day walks wandelgidsen

Een goede wandelgids bevat een uitgebreide routebeschrijving. Een goede beschrijving kun je alleen maken als je alle wandelingen zelf maakt, vinden wij. Maar je wilt ook weten wat je tegen kunt komen onderweg. Daarom maken we heel veel foto’s. De mooiste komen bij de wandeling in de gids, als ze tenminste iets zeggen over de route. En natuurlijk vertellen we hoe je bij het startpunt van de route komt, hoe lang de wandeling is, en hoe lang je daar over doet. Bijna al onze wandelingen zijn rondwandelingen, zodat je weer bij het startpunt uitkomt. Alle kaarten worden door ons zelf gemaakt.

Ben je ook nieuwsgierig naar onze andere wandelbestemmingen:

  • Engeland: Devon
  • Spanje: Mallorca en Menorca
  • Griekenland: Corfu, Rhodos, Samos en Zakynthos
  • Frankrijk: Bretagne, Ardèche, de Lot en Vogezen
  • Nieuw-Zeeland: Noorder- en Zuidereiland

Ga dan naar de site www.onedaywalks.com